کاربران کــومــه موظف به رعایت قوانین هستند،در صورت مشاهده هرگونه بی قانونی(نظیر: دوستیابی،بی نظمی،توهین،عدم توجه به بندهای مصادیق محتوای مجرمانه) بدون اخطار محروم میشوند.
اینترنت مکان مناسبی جهت یافتن دوست و یا شریک زندگی نیست،این‌ معامله‌ ایست زیانبار كه‌ در بیشتر مواقع‌ ضرر آن‌ دیگر قابل‌ جبران‌ نیست،خانواده شما بهترین دوست شماست.
فروش و واگذاری سایت

سایت کارمند ایران www.karmandiran.ir , سامانه کارکنان نظام اداری کشور ایران , قوانین
زمان کنونی: ۲-۲۸-۱۳۹۲, ۰۴:۴۱ عصر
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: hamed0200220، 1 مهمان
نویسنده: admin
آخرین ارسال: elahe
پاسخ: 6
بازدید: 61578

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سایت کارمند ایران www.karmandiran.ir , سامانه کارکنان نظام اداری کشور ایران , قوانین
نویسنده پیام
مدیر کل کومه

وضعیت : آفلاین
اعتبار: 300
سپاس ها 4956
سپاس شده 7063 بار در 3361 ارسال

موسیقی مورد علاقه من :

درآمد: 558,799.27 جینگول

ارسال: #1
0
0
امضای admin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط elahe ، saeedking ، dorsa13 ، devilmask ، armina ، yas211 ، farangis ، rose_79 ، XaniaR ، smg
مدیر کل کومه

سپاس ها 4956

موسیقی مورد علاقه من :

ارسال: #2
RE: سایت کارمند ایران www.karmandiran.ir , سامانه کارکنان نظام اداری کشور ایران , قوانین
0
0
با سلام و عرض صبح به خير لطفا به نكات ذيل توجه نماييد :

1- شما به عنوان كارمند (دولت)يكي از دستگاه هاي اجرايي كشور وارد سامانه كاركنان نظام اداري كشور شده ايد در صورتي كه كارمند دولت نيستيد در همين جا با كليك بر روي دكمه "خروج" از سامانه خارج شويد. زيرا عواقب ثبت نام بي مورد به عهده جنابعالي مي باشد.

2- در صورتي كه كارمند رسمي، پيماني و قراردادي يكي از دستگاه هاي اجرايي كشور مي باشيد با كليك بر روي گزينه "با توجه به خواندن موارد فوق و تائيد آن ها ثبت نام مي كنم" نسبت به ثبت نام و سپس تكميل اطلاعات حكم كارگزيني/قرارداد خود اقدام نماييد.

3- قبل از ثبت نام آخرين حكم كارگزيني، شناسنامه يا تصوير آن و فايل تصوير پرسنلي اسكن شده (حداكثر 300 كيلو بايت)خود را آماده نماييد.

4-كليه اطلاعات مورد نياز فرم هاي سامانه را دقيقا مطابق با اطلاعات شناسنامه و حكم كارگزيني/قرارداد تكميل نماييد.

5- در هر مرحله از تكميل اطلاعات با مشكل و يا ابهامي مواجه شديد به واحد كارگزيني دستگاه محل خدمت خود مراجعه و نسبت به رفع آن اقدام نماييد.

6- در صورتي كه رفع ابهام احتمالي شما از طريق واحد كارگزيني ميسر نشد با استفاده از كليك بر روي گزينه
"تماس با ما"
همان صفحه مشكل و يا ابهام خود را بصورت پيام اعلام نماييد تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود. (ضمنا كد پيگري پيام ارسال شده را جهت دريافت پاسخ بخاطر بسپاريد.)

7- در صورتي كه در هر يك از فيلد هاي انتخابي (غير تايپي) مانند استان، شهرستان، دستگاه اجرايي، رشته شغلي، عناوين پست هاي سازماني و... مقدار مورد نظر شما وجود نداشت ابتدا موضوع را با امور كارگزيني مطرح نموده و در صورت عدم رفع مشكل از طريق كليك بر روي گزينه
"تماس با ما"
اعلام نماييد تا در اسرع وقت نسبت به اضافه كردن آن اقدام شود.

8- در صورتي كه عنوان دستگاه اجرايي، دستگاه متبوع و محل خدمت شما (استان) و شهرستان اشكال دارد از طريق
"تماس با ما"
اعلام نماييد تا در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام شود.

9- در صورتي كه در هرمرحله از تكميل اطلاعات با اشكال فني سامانه مواجه شديد ابتدا آن مشكل را با كمك واحد فن آوري اطلاعات دستگاه محل خدمت خودتان رفع نماييد. در غير اينصورت آن را از طريق كليك بر روي گزينه
"تماس با ما"
اعلام نماييد تا نسبت به رفع آن اقدام شود.

10- هر كارمند پس از ثبت نام مي بايست اطلاعات آخرين حكم كارگزيني/قرارداد خود را در سامانه تكميل نمايد. تا زماني كه اطلاعات حكم كارگزني/قرارداد شما توسط واحد كارگزيني دستگاه محل خدمتان تاييد نشده است امكان اصلاح و ويرايش آن مقدور است. پس از تاييد احكام توسط واحد كارگزيني امكان رفع اشكال و ايراد احتمالي توسط كارمند ميسر نخواهد بود. لذا در ثبت صحيح اطلاعات دقت لازم بعمل آيد.

11- در صورتي كه پس از تاييد اطلاعات احكام كارگزيني اشكالاتي در اطلاعات ثبت شده مشاهده گرديد هر چه سريعتر آن را توسط امور كارگزيني رفع نماييد.

12- مسئوليت صحت و سقم اطلاعات وارد شده در سامانه بعهده كارمند مي باشد.

13- كليه تاريخ هاي قابل تكميل از قبيل تاريخ تولد، تاريخ اجراي حكم، تاريخ صدور حكم/قرارداد، شروع و خاتمه قرارداد و… در سامانه مي بايست با فرمت yyyy/mm/dd ثبت شود در غير اينصورت ثبت اطلاعات با مشكل مواجه خواهد شد.

14- شماره مستخدم (شماره استخدامي) مخصوص كاركنان رسمي و پيماني است و بدون خط تيره «-» قابل ثبت مي باشد. لذا در درج صحيح آن دقت لازم بعمل آيد.

15- شماره كارمندي همان شماره پرونده يا شماره كارت شناسايي يا شماره كارمند در سيستم پرسنلي دستگاه محل خدمت مي باشد لذا با شماره مستخدم (شماره استخدامي) اشتباه نشود.

16- درج شماره كارمندي براي كاركنان قراردادي الزامي نيست لذا از ارسال پيام بي مورد خودداري شود .

17- كليه كارمنداني كه در دستگاه ديگري مامور به خدمت مي باشند در فرم ثبت نام وضعيت استخدام را حتما «ماموريت اداري» انتخاب نموده و دستگاه محل خدمت خود را با توجه به عنوان دستگاه مندرج در آخرين حكم كارگزيني (كه عموما دستگاه مقصد مي باشد) ثبت نمايند. پس از تاييد حكم توسط امور كارگزيني ضروري است كارمند مامور نسبت به ثبت اطلاعات آخرين حكم كارگزيني خود كه توسط دستگاه مبدا جهت ماموريت صادر شده است اقدام نمايد.

18- وجود عناوين پرداختي متعدد در قسمت ثبت اقلام ريالي به اين معني نيست كه همه كارمندان همه آنها را انتخاب و مبالغ آنها را حتي صفر ثبت كنند بنابراين انتخاب و ثبت عناوين پرداختي مبلغ دار حكم كارگزيني/قرارداد شما كافي مي باشد.

19- کارمندان گرامی توجه داشته باشید که در هنگام ثبت نام، نام دستگاه محل خدمت خود را دقیقا همان دستگاهی انتخاب کنید که در آن مشغول به خدمت هستید. به طور مثال اگر در مسکن و شهرسازی شهر کرمان مشغول به کار هستید به هیچ عنوان مسکن و شهرسازی استان کرمان را انتخاب ننمایید.

20- نام و نام خانوادگی لاتین خود را جهت اقدامات بعدی حتما وارد نمایید.
امضای admin دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۶ عصر
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط elahe ، devilmask ، armina ، farangis ، rose_79 ، XaniaR ، smg
مدیر کل کومه

سپاس ها 4956

موسیقی مورد علاقه من :

ارسال: #3
RE: سایت کارمند ایران www.karmandiran.ir , سامانه کارکنان نظام اداری کشور ایران , قوانین
0
0
کاربر گرامی، لطفاً ابتدا سوالات متداول زیر را مطالعه نمایید و در صورتی که سوالاتتان برطرف نشد سوال خود را با ما درمیان بگذارید :
[تصویر: images%5Cline.gif]

آیا من باید در این سامانه ثبت نام کنم؟ از کجا متوجه این مسأله شوم؟

تمام کارمندان دولت که شامل قانون خدمات کشوری می باشند، می‌بایست در این سامانه ثبت نام نمایند.
[تصویر: images%5Cline.gif]

در هنگام ثبت نام وقتی اقدام به ثبت اطلاعات شخصی خود می‌نمایم، پیغام خطای "این شماره ملی قبلاً ثبت شده است" را می‌بینم در حالی که من قبلاً ثبت نام نکرده‌ام؟

کاربر گرامی، اطلاعات شما قبلاَ توسط شما در سيستم ثبت شده است و شما ديگر نمي توانيد در سايت ثبت نام نماييد براي ورود به سايت، اگر "نام كاربري" و "كلمه عبور" خود را فراموش كرده ايد، در صفحه اوليه سايت بر روي "نام كاربري و كلمه عبور خود را فراموش كرده ام" كليك نماييد.
[تصویر: line.gif]

در حین ثبت‌نام از سامانه خارج شده و موفق به تکمیل اطلاعات خود نشدم، چه کاری می‌بایست انجام دهم؟
پس از ورود به سايت، در صفحه كارتابل كارمند، روي "ویرایش مشخصات" كليك نماييد، سپس اطلاعات خود را ويرايش نمایید.

پس از ورود به سامانه، پیغام "کارمند گرامی، اطلاعات حکم شما وارد نشده است. لطفاٌ اقدام به ثبت آن نمایید" نشان داده می‌شود. چه کاری باید انجام دهم؟

پس از ورود به سايت، در صفحه كارتابل كارمند، روي "اطلاعات شاغلين" كليك نماييد، سپس روي «ایجاد حكم جدید» كليك كنيد.

پس از ورود به سامانه، پیغام "کارمند گرامی، اطلاعات حکم شما تکمیل نشده است. لطفاٌ اقدام به تکمیل آن نمایید" نشان داده می‌شود. چه کاری باید انجام دهم؟

پس از ورود به سايت، در صفحه كارتابل كارمند، روي "اطلاعات شاغلين" كليك نماييد، سپس روي ويرايش حكم كليك كنيد.

در هنگام ثبت‌نام اولیه، نوع استخدام خود را به اشتباه وارد کردم و هم اکنون که در «ویرایش مشخصات» اطلاعات نوع استخدام را ویرایش می‌کنم، همچنان حکم مربوط به نوع استخدام قبلی را نشان می‌دهد. چه کار باید انجام دهم؟

از كارگزين خود بخواهيد تا حكم شما را حذف كند و سپس اقدام به ویرایش مشخصات نوع استخدام کنید. پس از آن حكم مربوط به خود را ثبت نماييد.

من هرچه سعی می‌کنم نمی‌توانم شهرستان محل تولد و یا محل صدور شناسنامه را انتخاب کنم، چون کشوی آن خالی است و ادامه ثبت‌نام امکان پذیر نیست؟

لطفاً ابتدا استان و سپس شهرستان را انتخاب نماييد.
اگر نام شهرستان ها ديده نمي شود، استان دیگری را انتخاب و سپس استان مورد نظر خود را انتخاب نمایید. در صورت مشاهده نشدن نام شهرستان، مرورگر خود را ببندید و دوباره تلاش نمایید. در صورتی که مجدداٌ موفق به مشاهده نشدید، مرورگر خود را عوض نمایید.

«پست سازمانی» و یا «دستگاه محل خدمت» خود را پیدا نمی‌کند و پیغام "هیچ موردی یافت نشد" را نشان می‌دهد؟

قابل توجه همکاران فرهنگی محترم : روش جستجو دستگاه محل خدمت به این شکل باید باشد . ابتدای عبارت جستجو باید این عنوان : آموزش و پرورش شهرستان باشد و در ادامه نام شهرستان محل خدمت شما.

از طریق همین سامانه پیام بگذارید

همچنین می توانید مشکلات خود را به این شماره 30008375 برای ما پیامک بزنید.
۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ عصر
 سپاس شده توسط elahe ، armina ، farangis ، rose_79 ، XaniaR
مدیر کل کومه

سپاس ها 4956

موسیقی مورد علاقه من :

ارسال: #4
0
0
فرهنگیان گرامی، لطفاً سوالات متداول زیر را مطالعه نمایید:

من فرهنگی هستم، در قسمت نوع شاغل چه موردی را انتخاب کنم؟
شما میبایست نوع شاغل را «کادر اداری» انتخاب نمایید.

هر چه جستجو می کنم دستگاه محل خدمتم پیدا نمی شود و پیام "هيچ موردي ثبت نشده است" را می دهد.
شما باید دستورالمعل زیر را دنبال کنید:
1-عبارت دستگاه مورد نظر شما با "آموزش و پرورش" شروع می شود. پس باید این عبارت را به همراه انتخاب استان و شهرستان مورد نظرتان جستجو نمایید.
2-با توجه به اینکه آ در فارسی با کاراکتر های مختلف می باشد و امکان دارد آنچه شما وارد می نمائید از نظر ماشین قابل تشخیص نباشد ، در صورت مشاهده مجدد همان پیام، می توانید عبارت "موزش" (بدون آ) و یا "پرورش" را به همراه انتخاب استان و شهرستان مورد نظرتان جستجو نمایید.
3-در صورتی که مجددا موفق نشدید، باید در جستجوی خود دقت فرمایید و مجدداً تلاش نمایید.

نکته: عنوان دستگاه محل خدمت فرهنگیان برای مثال به صورت «آموزش و پرورش شهرستان آزادشهر» می باشد و فاقد عباراتی مانند "منطقه" و یا "ناحیه" است.

من و همسرم هردو فرهنگی هستیم، آیا باید هر دو اطلاعات فرم بستگان را پر نماییم؟
بله، هر دو می بایست اطلاعات مورد نیاز در این بخش را به صورت کامل وارد نمایید. و همه بستگان خود از جمله همسر را وارد نمائید اما فقط عکس فردی را وارد نمائید که قرار است بیمه او تحت پوشش شما باشد

چه نیازی به وارد کردن شماره حساب است؟
دریافت شماره حساب از طریق این سامانه ، به منظور واریز وجه حقوق شما ؛ توسط دولت ، به صورت متمرکز ، و بدون هیچ واسطه است.
از طریق داشتن این شماره ، فقط عملیات واریز به حساب شما را می توان انجام داد . و هیچ گونه برداشتی امکان پذیر نیست منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۷ عصر
 سپاس شده توسط elahe ، devilmask ، armina ، farangis ، rose_79 ، XaniaR
مدیر کل کومه

سپاس ها 4956

موسیقی مورد علاقه من :

ارسال: #5
0
0
فرهنگیان گرامی، لطفاً سوالات متداول زیر را مطالعه نمایید:

من فرهنگی هستم، در قسمت نوع شاغل چه موردی را انتخاب کنم؟ شما میبایست نوع شاغل را «کادر اداری» انتخاب نمایید.

هر چه جستجو می کنم دستگاه محل خدمتم پیدا نمی شود و پیام "هيچ موردي ثبت نشده است" را می دهد. شما باید دستورالمعل زیر را دنبال کنید:
1-عبارت دستگاه مورد نظر شما با "آموزش و پرورش" شروع می شود. پس باید این عبارت را به همراه انتخاب استان و شهرستان مورد نظرتان جستجو نمایید.
2-با توجه به اینکه آ در فارسی با کاراکتر های مختلف می باشد و امکان دارد آنچه شما وارد می نمائید از نظر ماشین قابل تشخیص نباشد ، در صورت مشاهده مجدد همان پیام، می توانید عبارت "موزش" (بدون آ) و یا "پرورش" را به همراه انتخاب استان و شهرستان مورد نظرتان جستجو نمایید.
3-در صورتی که مجددا موفق نشدید، باید در جستجوی خود دقت فرمایید و مجدداً تلاش نمایید.

نکته: عنوان دستگاه محل خدمت فرهنگیان برای مثال به صورت «آموزش و پرورش شهرستان آزادشهر» می باشد و فاقد عباراتی مانند "منطقه" و یا "ناحیه" است.

من و همسرم هردو فرهنگی هستیم، آیا باید هر دو اطلاعات فرم بستگان را پر نماییم؟ بله، هر دو می بایست اطلاعات مورد نیاز در این بخش را به صورت کامل وارد نمایید. و همه بستگان خود از جمله همسر را وارد نمائید اما فقط عکس فردی را وارد نمائید که قرار است بیمه او تحت پوشش شما باشد

چه نیازی به وارد کردن شماره حساب است؟ دریافت شماره حساب از طریق این سامانه ، به منظور واریز وجه حقوق شما ؛ توسط دولت ، به صورت متمرکز ، و بدون هیچ واسطه است.
از طریق داشتن این شماره ، فقط عملیات واریز به حساب شما را می توان انجام داد . و هیچ گونه برداشتی امکان پذیر نیست
منبع : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

shlhki ;hv;khk kzhl hnhvd ;a,v ثبت نام کارمندان دولت در نظام اداری سامانه اداری کارکنان کشور سامانه مدیریت خدمات کشوری ثبت نام سامانه کارکنان اداری کشور ويرايش فرم اطلات ثبت نام پورتال نظام اداري کشور فرم اطلاعات ثبت نام سامانه کارکنان نظام اداری کشور سامانه کارمندان سامانه نظام کارمندی کشوری سامانه كاكنان نظام اداري كشور ثبت اطلاعات توسط كارمندان درسامانه مهلت ورود اطلاعات به سامانه كاركنان نظام اداري كشور تا ۵ اسفند سامانه كاركنان نظام اداري كشور فرم ثبت نام کارکنان نظام اداری کارمند ایران
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۱۳-۱۳۹۱ ۱۱:۱۵ عصر، توسط admin.)
۷-۲۱-۱۳۹۰ ۰۸:۲۸ عصر
 سپاس شده توسط elahe ، devilmask ، armina ، farangis ، rose_79 ، XaniaR
معاون انجمن کومه

اعتبار: 323
سپاس ها 15759
سپاس شده 14427 بار در 7020 ارسال

درآمد: 390,947.07 جینگول

ارسال: #6
0
0
» سایت کارمند ایران

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

» سامانه سناد سامانه نام نویسی الکترونیکی دانش آموزان مدارس

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

» سامانه جمع آوری اطلاعات داوطلبان آزمون سراسری

» صندوق ذخيره فرهنگيان

» تجارت آسان - ثبت نام سوخت

۲-۶-۱۳۹۲ ۱۱:۴۶ عصر
 سپاس شده توسط rose_79
ارسال پاسخ 

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  روزنامه جمهوری اسلامی: خواب تازه رضا پهلوی برای ایران hamid 0 24 ۲-۱۱-۱۳۹۲ ۱۰:۱۰ صبح
آخرین ارسال: hamid
  حضور ایران در 36 هزار کیلومتری فضا hamid 0 37 ۱-۲۴-۱۳۹۲ ۰۶:۱۷ عصر
  20:30 رئیس جمهور را آماده آشوب در کشور خواند hamid 0 56 ۱-۲۱-۱۳۹۲ ۰۷:۰۹ عصر
  رهبر انقلاب: ایران تل‌آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد hamid 0 53 ۱-۲۱-۱۳۹۲ ۰۶:۵۰ عصر
  راهپیمایی 22 بهمن شگفت‌زده ام کرد؛ ایران مردم باهوشی دارد hamid 0 57 ۱-۲۱-۱۳۹۲ ۰۲:۱۲ عصر

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: hamed0200220، 1 مهمان