Ve Ann یکاد
() Herhangi bir kanunsuzluk görürseniz kullanıcılar کــومــه, yasalara uymak zorundadırlar: TanışmaUsulsüzlük, hakaret, kapsamlı suç içerik sekmeleri dikkat eksikliği) haber vermeden engellendi.
Internet bir arkadaş bulmak için iyi bir yer veya ortak, diğer durumlarda onun kayıp durur daha feci bir anlaşma tamir edilebilir değil, Aile en iyi arkadaşım.
Dergi, Rick özel bir bölüm : |Açgözlü ofis |İtiraf ettin. |Facebook |اَم چــادری دخــتر یــک مـــن, |Okuyun.






Online Satranç Oyna
Yakınlaştırma
 
Oyun Online Flash بستنيCute hayvan dondurma
Oyun online Flash Restoran داريBeach Restoran
سوپLentil çorba pişirme online Flash oyun
Tam renkli Flash Oyun çocukca traktör
Benim yeni oda online Flash oyun
Online Flash oyun ve (boyalı)
Oyun online Flash-Royal Wedding
Oyun online aksiyon ve çekme yirmilik diş
Kızların oyunu Cook aşçı ile kuru üzüm pasta.
Öfkeli öfkeli kuşlar oyun çevrimiçi avcılık avcı kuşlar
Adam nakit online oyunları kaydetmek
Flash oyun kayıt موتورسواری
Kız Makyaj oyunları İran elbise
Küçük kızlar elbise yerine sourena oyunu
Güzel Kuaför
Shkmo kurbağa oyunu
Hikaye Flash oyun online Super Mario Flash-flaş Süper Mario mantar uyarlanmış
Bilardo Oyun grubu
Online Satranç Oyna
Online Satranç Oyna
Satranç online-play online satranç-satranç 2 duble/fare kullanın. شَطرَنج iki oyuncu satranç parçaları taşımak için oyun 64 ev ile bir sayfada şey (Beyaz Saray siyah 32 32 ev) 32 fındık (somun somun 16 beyaz siyah ve 16) tarafından. Bazı.

Sık kullanılanlara eklemek için lütfen giriş yapınız.

Yorumlar:


Lütfen yorum, üye giriş göndermekten çekinmeyin.


Bu bölümde, kullanıcıların hatırlıyorum olabilir soruları biz önceden listelenen. ..

1- Nasıl grup oyunları davet üyeleri günlük ileti iletişim ve diğer puanları geri kalanı ile ve Web sitesinde kayıt olabilirsiniz?

2- Neden benim için değil Oyunlar neden açmıyorsun?

3- Bazı oyunlarda امتیازم kayıt yaptıracağız?

4- Nasıl جامهای turnuvaya katılmak?

5- Neden benim puanım içine kaydedilen değil mi?

6- Bir fincan sitesinde nasıl doğru olabilir?

7- Birisi profil sayfası veya bir arkadaş isteği göndermek görmek nasıl?

8- Niçin cant ben İleti Kütüğü gönderdik?

9- Ben bir blog var ve Rick. nasıl koymak benim yer bağlamak istediğiniz?

Günlük iletileri hakkında sık sorulan sorular

1 ne zaman günlük iletisi beyaz sayfa sonunu girin. Nasıl düzeltebilirim?

2-neden açık değil İleti Kütüğü benim için?

1- Web sitesi ve konuşma oy verin üye geri kalanı ile nasıl kayıt olabilirsiniz?

Cevap: Bu sitede gerekir. Kaydol Bkz:.

2- Benim için değil Oyunlar neden açık değil?

Cevap: oyunları çalıştırmak için Flash Player tarayıcı üzerinde yüklü olmalıdır..Flash Player'ın en son sürümü Sitede Download Ve sizin için yeniden yükleyin.
Oyun vardı muhtemelen senin suçun Explorer 8 kullanmak tarayıcı sürümü üzerinden yürütülen ben Firefox için kullanım. Not tavsiye: her oyun bölümü altındaki arkadaşlar başlığı ile yayınlanan "oyun boyutu" o-ecek göstermek oyun, dosya boyutu, Internet دیال-up ve non - HL hacimsel oyunu kullanarak SSL var ise 1 MB için daha sonra. oyun tam dolu beklemeniz gerekir bu yüzden..

3- Bazı oyunlar, YAZMAÇ. امتیازم için mi?

Cevap: çeşitli nedenleri vardır.
Re: aynı anda bir kaç oyun çalıştırmak. bazen noktaları kayıt değil bu yapar
(B) bazen de sorun Flash Player Flash Player sorunu çözmek için güncelleştirmeniz gerekir. En son sürümü Flash Player Alıp sitesinden yükleyin.
C:, hız derecelendirme için her türlü neden düştü sadece oyun daha var ve puanınız kaydetmek için devam zaman kaydedildi
Sistem hala seni oyun yeniden وایندفعه kayıt yok ama sen-ebilmek görmek küçük bir kayıt kayıt ya da değil tıklayınız
Kaç puan sonucunda kayıtlı olan bir oyun içinde oyun bir sorun değildir "; ve gelen ama eğer yan. birisi gözden geçirmek için site yöneticileri göndermek için oyun bağlantı kayıtlı değil. .

4- Nasıl kadehler katılmak?

Cevap: جامهای buraya tıklayın katılmak istiyorum هرجامی çalışıyor
Yeni sayfada katılmak kase. şimdi sen Kupası rekabet edebilecek seçeneğine tıklayın

5- Neden benim puanım içine kaydedilen değil mi?

Cevap: büyük olasılıkla size şirket Kupası. yukarıdaki yorum Kupası ile ilgili olmayan
Şirket pasdeh dakika bekleyin ve rfarsh Kupası ile ilgili sayfa almak için kayıtlı değilseniz noktalarınıza kayıtlı olması muhtemeldir

6- Nasıl bir fincan düzeltin ve kendime ödül?

Cevap: Şimdi siz kendiniz yapabilirsiniz doğrudan? .

7- Birisi profil sayfası veya bir arkadaş isteği göndermek görmek nasıl?

Cevap: kişi online Eğer sen are seyir, istatistikler var, Tony sayfa پروفایلش sen-ebilmek da almak online arama tıklama var listesi üyeler karşı site. Arama sonrasý üstündeki menüden arama ve Barry. Ben پروفایلش ve Ben bulmak ve sen-ebilmek da arkadaş isteği ne zaman birini bulmak bu arama profil gönderir..

8- Niçin cant sohbet iletilerini günlüğe kaydet.

Cevap: sitede üyeleri geri kalanı ile sohbet etmek olmalı. Kaydol Eğer kayıt olduğunuz ve ne zaman sohbet sohbet odaları izlemek için ateş yapar ne yaptığını hatırlamıyorum akhrajton o ateş Rick parça görmek nedeni.

9- Ben bir blog var ve bir bağlantı yapmak istediğiniz veya banner online oyun kulübü Rick Rick bunu nasıl benim blog koymak.?

Cevap: sayfa için Sponsorlar Bakın,


Grup oyunları kılavuzu

Oyunları çalıştırmak için Flash Player yükleyin
Paylaş :

Heyecan Digg Facebook Lezzetli StumbleUpon

Web sitenize eklemek için kodu :

Bu formu doldurun ve biz arkadaşınız için bir bağlantı içeren bir e-posta göndereceğiz Online Satranç Oyna.

Adınız:
E-posta:
Arkadaşınızın e-posta:
Güvenlik resmi:

İlgili Oyunlar :

Oyun Online Flash بستنيCute hayvan dondurma

Büyüleyici bir oyun düzenleme hizmetleri bastani zibao zevk ve iyi şanslar....

Oyun online Flash Restoran داريBeach Restoran

Güzel bir maç bize oyun ve medirittono mak zevk....

سوپLentil çorba pişirme online Flash oyun

Çiçek azbazi dkhtrkhanom yemek için iyi bir maç keyfini vmofq.....

Tam renkli Flash Oyun çocukca traktör

کوچولوهای Rick zevkli traktör'ın rengi....

Benim yeni oda online Flash oyun

Güzel bir kız enjoy it online oyun Kaplan

Online Flash oyun ve (boyalı)

Online Flash Oyunlar (ve boyama)

Oyun online Flash-Royal Wedding

Bu genç Prens ve eşi için en iyi olası düğün darbia giysi...

Oyun online aksiyon ve çekme yirmilik diş

Çekerek yirmilik diş-online oyunlar, online oyunlar, Sünger Bob oyunları, Barbie oyunları, باربي...

Kızların oyunu Cook aşçı ile kuru üzüm pasta.

آشپز می خواهد برای آماده سازی کوکی تراشه شکلات برای دوستان خود. شکلات غول ترا...

Öfkeli öfkeli kuşlar oyun çevrimiçi avcılık avcı kuşlar

Bu flaş oyun av kuşları sonraki adım ve l gitmem gerek...

Adam nakit online oyunları kaydetmek

Adam nakit online oyunları kaydetmek

Flash oyun kayıt موتورسواری

Bu oyunu çok iyi ses motoru sürmek هيجانه گذاريش güzel گرافيکش bu oyun Iran son....

Kız Makyaj oyunları İran elbise

Sadece eşarp ve tişörtü ve her şeyi ile bir İranlı kız kapalı ve makyaj bebek...

Küçük kızlar elbise yerine sourena oyunu

Bu oyunu kızlar kış giyim için küçük sourena değiştirmeniz gerekir...

Güzel Kuaför

Hey kızlar, zeki bir kız güzellik Spa Salon yönetim işte bir d...

Shkmo kurbağa oyunu

Kompakt bir ipi kesilir ve bu işletim sistemi çok çekici olduğunu...

Hikaye Flash oyun online Super Mario Flash-flaş Süper Mario mantar uyarlanmış

Oyun online Super Mario Flash-flaş Süper Mario mantar hikaye Flash boyutu uyarlanmış: ...

Bilardo Oyun grubu

Oyun başlamadan önce:

وقتی وارد بازی شدید روی حریفی که توی لابی...

Bu oyun oranı

4.29

Oynanan oyunlar:10,750
Tarihinde eklendi:13 Mart 2011 tarafından eklendi ADMIN

Oyun boyutu: 0.1 MB

Dikkat, oyun boyutu 1 MB Internet hızı, daha sonra doğru ayı gerekir çalışması için gereken zamana göre.
Diğer insanlar bu gibi: پارمیداس - Mlame - «Son - Sinaxx - Amirali85 - amirali100 - coloneliran -
En yeni oyunlar
Günlük mesaj

Sadece kulüp üyeleri Rick için günlük iletileri göster Mümkündür. Kullanıcı ortamı için lütfen giriş yapın veya veya Henüz üye değilsin üyeliğine daha az birkaç saniye içinde kulüp online oyunlar Rick katılmak için tıklayın.

Rick katılın


Siteler

کل بازی ها: 2.719

Kullanıcı yorumları: 49554

کل کاربران: 14.043


Üyeler online 8 : Kirmanşah, Kung, GoogleBot, Fargol, usornam, erfan209, DS9776, Yahoo!, Sabiiii, MANEX

العربيةБългарскиCatalà简体中文繁體中文ČeštinaDanskNederlandsEnglishEestiSuomiFrançaisDeutschΕλληνικάAyiti kreooliहिन्दीMagyarBahasa IndonesiaItaliano日本語한국어LatviešuLietuviųNorskفارسیPolskiPortuguêsRomânРусскийSlovenskýSlovenskiEspañolSvenskaไทยTürkçeУкраїнськаTiếng Việt